ADWCleaner

Wat doet ADW Cleaner?

Wat is ADW cleaner?

ADW Cleaner is een programma dat scant naar Adware, Toolbars, browser hijackers (advertenties en startpagina’s) en mogelijk ongewenste programma's (PUP).
Dit programma kan deze ongewenste programmatuur zonodig verwijderen. Het effect van deze ongewenste programma's heeft voornamelijk invloed op de snelheid van uw systeem.

Door het gebruik van ADW Cleaner kunt u gemakkelijk veel van dit soort programma's verwijderen voor een betere gebruikerservaring op uw computer en tijdens het surfen op het internet.
In veel gevallen wanneer u een programma download en installeert, dan kan er soms bij de installatie worden bepaald dat er ongewenste programma’s worden mee geïnstalleerd.
Bijvoorbeeld extra browser werkbalken, reclame advertenties, of een andere startpagina.
Tenzij je een aangepaste installatie uitvoert van het programma dat je wilt installeren is er een grote kans dat de ongewenste programma’s worden mee geïnstalleerd.

ADW Cleaner is ontworpen om te zoeken naar dit soort programma’s en het verwijderen ervan. Downloaden

Handleidingen