Ccleaner

Wat doet Ccleaner?

Wat is Ccleaner?

CCleaner is een van de beste programma's om uw pc snel en grondig mee op te schonen.
Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen van uw browser opruimen.
Bovendien wist CCleaner mru-sporen (lijsten van laatst geopende bestanden) van heel veel programma's.
Nadat u Ccleaner heeft gebruikt zult u merken dat u veel meer ruimte tot uw beschikking heeft dan voorheen.

Let op, dit is geen virusscanner! Downloaden