HitmanPro

Wat doet Hitman Pro?

Wat is Hitman Pro?

Hitman Pro is een programma dat spyware, malware, adware en virussen verwijdert van je pc.
Het gebruikt hiervoor geen eigen software, maar gebruikt verschillende programma's om je pc schoon te maken.
Dit bespaart je heel wat tijd, omdat je enkel Hitman Pro moet installeren, en niet alle andere programma's.
Hitman Pro biedt geen doorlopende bescherming.
We adviseren daarom ook om HitmanPro naast je antivirussoftware te gebruiken.

Let op! 30 Dagen Gratis, daarna moet je voor HitmanPro betalen. Downloaden