Junkware Removal Tool

Wat doet Junkware Removal Tool?

Wat is Junkware Removal Tool?

Veel gratis software probeert tegenwoordig onnodige extraatjes als browserwerkbalken, veranderde zoekbalken en Adware mee te installeren.
Wij waarschuwen daarom altijd dat je goed moet opletten tijdens de installatie van software en de vinkjes weghaalt bij alle ongewenste elementen.
Heb je per ongeluk toch allerlei vervelende extraatjes geïnstalleerd dan zijn die niet altijd even makkelijk weg te halen.
Dit is waar Junkware Removal Tool van pas kan komen.

Je opent het programma door te klikken op het gedownloade exe-bestand (installeren is niet nodig) en vervolgens druk je op een willekeurige toets en Junkware Removal Tool scant je pc op adware en andere PUPS (potentially unwanted programs).
Dit kan enige tijd duren (hierbij worden mappen gesloten en geopend). Daarna verwijdert Junkware Removal Tool automatisch de gevonden adware en presenteert een tekstbestandje met de resultaten van de scan.
Je kunt niet zelf bepalen wat je weggooit.
Downloaden