Magister instellingen controle

Om gebruik te kunnen maken van Magister moet uw computer voldoen aan bepaalde eisen. Zo is het belangrijk welk besturingssysteem u heeft, welke browser u gebruikt en of de Silverlight plugin vervolgens ge´nstalleerd en geactiveerd is.

Hieronder ziet u overzichtelijk of de pc voldoet aan de eisen. Bij drie groene vinkjes zal Magister waarschijnlijk goed werken. Volg de instructies wanneer niet alle vinkjes groen zijn.

Besturingssysteem
Browser