Malwarebytes Anti Malware

Wat doet Malwarebytes Anti Malware?

Wat is Malwarebytes Anti Malware?

Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) is één van de populairste gratis anti-malware programma’s om uw computer te controleren op de aanwezigheid van malware en de gedetecteerde malware te verwijderen.
Het is gratis te downloaden via onderstaande knop.
Malwarebytes Anti-Malware is zeer gebruiksvriendelijk en een heeft een goede detectie op kwaadaardige software zoals Trojaanse paarden, rootkits, rogueware en ransomware.
Het is een zeer snelle scanner waarmee u in een mum van tijd uw computer kan controleren op malware middels de snelle scan.
Het is echter ook mogelijk om een volledige scan van uw computer uit te voeren en afhankelijk van de hoeveelheid opgeslagen gegevens duurt deze scan uiteraard langer maar hiermee zullen alle bestanden gecontroleerd worden op uw computer.

Let op! 30 Dagen Gratis, daarna moet je voor Malwarebytes Anti Malware betalen. Downloaden